Dekalogen – 13 essay om menneske og samfunn i skjeringspunktet mellom rett og religion

Jørn Øyrehagen SundeFor studenter som er interesserte i Juss og Religion:

Tysdag 26. august kl. 14 er det lansering av ”Dekalogen – 13 essay om menneske og samfunn i skjeringspunktet mellom rett og religion” på Universitetsbiblioteket, avdeling for humaniora. Redaktør for boka, Jørn Øyrehagen Sunde, vil fortelle om bakgrunnen for prosjektet og stortingsrepresentant Odd Einar Dørum skal snakke om rett og religion i høve til samfunns- og historieforståing. Under lanseringa opnar også rettshistorikar og fotograf Eirik Holmøyvik si eiga fotoutstilling.

Les mer På Høyden

Tid: Tirsdag, 26. aug. 14:00
Sted: Universitetsbiblioteket, avdeling for humanioira

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *