Påskeanbefaling!

Til de som vil sløve litt foran en skjem i påsken, men som ikke kommer på noe å se på så kan jeg anbefale Louis Theroux: Weird Weekends. Episodene går ut på at han besøker alle slags mulige steder og folk.

agag

FUR har tidligere vist episoderfra Weird Weekends, men gikk du glipp av det så sjekk det ut nå!Noen av mine yndlingsepisoder er «Christianity» og «UFOs». Jeg kan gi dere denne gladnyheten: Weird Weekends ligger ute på Netflix. Jippi!

God påske!

gege

2 kommentarer til «Påskeanbefaling!»

  1. hello, I’m very grateful after googling and found some interesting articles on this website, keep writing and later I will come again to see your latest posts.. Tusen takk for delingen, god artikkel

  2. I found something new on this website, some of my opinions agree with that, I just want to ask for one brief opinion or tips on the article or a few sentences above and I’m sure you are more skilled in making concise conclusions and concise for that.. Jeg fant nettopp bloggen din, og den er veldig bra

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *