Tibetansk Teltmysterium

Jeg ble ringt opp fra Bergens Tidende og spurt om jeg visste noe om hvem som står en leir omgitt av buddhistiske bønner skrevet på tibetansk. Journalisten hevdet at leir-boeren kunne ha noe med religionsvitenskap i Bergen å gjøre, og at personen muligens var italiener. Jeg kan ikke si at jeg kjenner til noen på religionsvitenskap som er fra Italia.

Sjekk saken ut på BTs nettavis. Hvem vet, dette kan være alt fra en utveklingsstudent som vil bo billig, til en gjeng med kreative «laivere» fra laksevåg 🙂

Tibetansk Buddhisme på WikiPedia

6 kommentarer til «Tibetansk Teltmysterium»

  1. er det et kjent faktum at religionsvitenskap har en spesiell tiltrekningskraft på italienere som går i skjul og oppfører seg ca som ola nordmann, men jeg har aldri sett noen av dere på tibetansk forelesningene, og at janemil ikke kan slå opp et telt. er like sikkert som «OM bhūr bhuvah svah tat savitur varēnyam bhargō dēvasya dhīmahi dhiyō yō nah pracōdayā».

    Men jeg har ringt BT, og de vil ha et intervju av dere sammen med Helge Jordal, Herman Friele og Karin Park.

    Buona Fortuna!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *