Palestina/Israel-konflikten for Dummies

Sakset fra kulturstyret for SIB:

Er du også forvirra?
Det er ikkje så lett å følge med i debatter om Palestina og Israel om man ikkje har bakgrunnskunnskap om konflikten. Da kan det være lettere å skru av TV’en når bildene atter ruller over skjermen. Kjenner du deg som en dummie i denne saken? Det er mange av oss!

Sett av en times tid på torsdagskvelden for å få en grunnleggende innføring i konflikten Palestina-Israel. Trude Strand, forsker ved PRIO Fredsforskningssenter, og Håkan Rydvig, professor i religionsvitenskap ved UiB, presenterer historien bak konflikten i kortfatta trekk. Dumme spørsmål mottas med takk!

Maos Lille Røde på Kvarteret
Tors 26.oktober
18.30 – 20.00

Arrangør: Norsk Folkehjelp Ungdom

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *