Nyreligiøsitet

Sted: Teglverket
Arrangør: Studentersamfunnet
Tid: 14/03-2006 : 19:15
Pris: 20+30
Beskrivelse: Kva har spiritismens borddans, teosofiens Madame Blavatsky og antroposofiens biodynamiske jordbruk til felles?

Svaret er det okkulte verdensbilde. I samband med Alternativmessa som blir arrangert i Bergen denne månaden, har vi invitert to av dei fremste ekspertane i landet på nyreligiøsitet og New Age. Anten du er skeptikar, yoga-entusiast eller fantasy-nerd, vil du garantert la deg fascinere av den frodige, men lite kjente historia bak det okkulte. Innledere Ingvild Gilhus – Professor, religionsvitskap, UiB Lisbeth Michaelson – Førsteammanuensis, religionsvitskap, UiB

Sakset fra kvarteret.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *