Religion i nettavisene II

Synes det er veldig flott når folk lenker til religions-relaterte sites. Så her er et par fra BBC Øst-Asia. Helt til slutt (Traume 3) følger en liten wikipedia artikkel om noe proffene ikke lærer deg, men som en hver fattig feltarbeider utenfor Norge stifter bekjenskap med. For de som måtte ende opp i en japansk jinja, så er semi (Traume 4) ikke til å komme unna, dag eller natt.

Hilsen
Ånden Som Svever Over Vannet

2 kommentarer til «Religion i nettavisene II»

  1. Dersom du ser under «Meta» i linkene til høyre, kan du registrere deg på bloggen, og da kan du få tilgang til å legge ut poster, linker osv. Eller du kan sende meg en mail (knut.melvaer@gmail.com) så skal jeg legge deg inn.

    – Knut

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *