Aktiviteter

Tirsdag kl 19.00 (Aud R Sydneshaugen) viser fagutvalget 1 og 2 episode av dokumentarserien ”Empire of Faith”. Den går grundig gjennom islams opprinnelse, og religionens videre historie. Dokumentaren er både spennende og høyst faglig relevant, så jeg oppfordrer så mange som mulig til å komme.

Vi minner også om fagfesten førstkommende torsdag 31. August (Bergen gjesthus, kart). I tillegg til vanlige fagfestaktiviteter (øl) avholder vi den alltid like suksessfulle religionsquizen, med premier, i løpet av kvelden.

Vel møtt!

Håkon Tandberg

Én kommentar til «Aktiviteter»

  1. =)

    Alt er on the right track når Tandberg inviterer til Empire of Faith. Lengsel kan ikke artikuleres tydeligere. Cheers for the Good Old Times.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *