Religion i nettavisene

Religion dukker titt og ofte opp i nettavisene. Tidligere års fur-føljetong, «religion i nettavisene», kan nå presentere tre nye bidrag:

En artikkel fra Vårt Land kan fortelle at”de to viktigste ting i livet for unge mennesker i dag er venner og familie. De to minst viktige er festing og religiøs tro.» Dagsavisen følger opp og kan meddele at”kristendom er på kraftig retur blant ungdom.» Samtidig hevder Hanne Eggen Røislien (stipendiat i religionsvitenskap ved NTNU) i en kronikk i  Aftenposten at ”religion har fått en forsterket og fornyet rolle, særlig i Vesten, det siste tiåret eller to (noe som gjør at det trengs en mer presis på begrepsbruk når religion omtales og diskuteres).»

God fornøyelse.

Mvh
Per-Arne

Én kommentar til «Religion i nettavisene»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *