P2-Akademiet: Engler og Demoner

P2-Akademiet er et radioprogram som går på P2, men som kan lastes ned som podcast. Jeg tenkte at dette foredraget med prf. Arne B, Amundsen (ved Institutt for Kulturstudier og orientalske språk UiO) : «Himmel eller helvetes budbringer- hvordan har vi snakket med engler og demoner gjennom tidene» kunne være interessant innhold for iPoden eller datamaskinen. Et hett tips (spesielt for dere på RELV103) er Knut A. Jacobsens foredrag «Flere veier til samme mål. Asiatiske verdensreligioner i Norge og religiøs sannhet. Har kristne, muslimer og jøder noe å lære av buddhister og hinduer?», som sendes i morgen (2.5) kl. 1500, og kan i etterkant også lastes ned som podcast.

Podcast link (Du må antagelivis ha iTunes)
Foredraget ligger også på Nettradio
P2-Akademiets hjemmeside

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *