Linker til religion på nett

Forskning.no 

For de interesserte er det nå kommet noen artikler om pinsebevegelsen på forskning.no. Dette er Pinsebevegelse i hundre, I karismatikkens kraftsentrum og Englespråk og demonutdrivelser. I tillegg til dette fins det en rekke andre korte artikler som kanskje kan være av interesse, som for eksempel «Kreasjonisme til skolestart», «Hvem eier englene?» og «Older age?» Se mer forskning.no under temaet «religion».

Anpere

Nå når RELV101 nettopp har hatt forelesning om definisjoner er det kanskje også et bra tidspunkt å tipse om en ganske ny artikkel i Anpere (et skandinavisk religionsantropologisk tidsskrift). Artikkelen heter «A scientific Definition of Religion» og er skrevet av James W. Dow.

Mvh
Per-Arne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *