Roma Ekskursjon

Da har 15 heldige fra religionsvitenskap og arkeologi nettopp vært en uke i fantastiske Roma. På turen har vi blitt kjent med nye folk, sett nye plasser, nytt sol og varme, god mat og drikke. Turen har også vært utrolig lærerrik takket være professorene  som har vært med på turen

Vi har vært så heldige å hatt med oss Einar Thommasen, Simon Malmberg, Christian Bull og Ingvild Gilhus som har gitt oss en rundtur rundt omkring Roma. Vi har vært på plasser som Kapitol,  Forum,Colosseum, Ostia, Priscillias Katakomber og mye mer. Dagene har endt med en liten forelesning på det Norske Institutt i Roma hvor vi har blitt godt mottatt. Vi håper at denne turen er noe som kan fortsette å bli gjort, siden denne turen er noe alle bør oppleve. Hvis man er intressert i å ta noen fag i Roma, så er det mulig å gjøre det ved  Norske Institutt i Roma, se lenke for mer informasjon: http://www.hf.uio.no/dnir/

På fredag, 1.nov., er det også nye Fagfest, som også er for arkeologi og kulturvitenskap, noe vi gleder oss veldig mye til! Håper mest mulig kan møte opp for dette vil bli gøy!

11. nov. har vi også glede av å vise den fantastiske animasjonsfilmen fra Studio Ghibli «Chihiro og Heksene», bedre kjent som «Spirited Away».

Da ses vi på fagfesten og filmvisning 11. nov!

IMG_2213[1] IMG_2245[1] IMG_2317[1]Roma 1 Roma IMG_2168[1] IMG_2267[1] IMG_2262[1] IMG_2387[1] IMG_2305[1] IMG_2338[1] IMG_2318[1]

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *