Nytt semester, masse ting!

Da er vi kommet i gang med et nytt semester og vi har planlagt mye!

Det planlagt fagfester som vanlig, den første er  i kveld så klart så møt opp! Det blir flere i løpet semesteret i tilfelle så ikke ha dårlig samvittighet hvis du ikke kan komme, du får muligheten igjen.

Vi skal også ha filmkvelder fremover. Den første blir 18 februar og vi skal vise Princess Mononoke! Vår filmansvarlig vil da prate litt om noen spennende elementer om filmen før vi kjører filmen.

Det mest spennende som vi gjør istand dette semesteret derimot, blir da så klart den store «Fagkritisk dag», som vil bli holdt 6 mars. Temaet i år vil bli «Religiøse minoriteter i Norge». Vi har kontakt med ulike religiøse minoritets grupper og det ser veldig lovende ut. Dette blir et spennende tema, som vi håper mest mulig vil ønske å møte opp på. Det vil også bli servert lunsj, kaffe og te som FUR spanderer på. Mer detaljert plan om dagen vil komme når vi har fått gjort dette. Dagen vil bli etterfølgt med en fagfest på kvelden og.

Da må folk ha en fin semester videre, så ses vi på arrangementene fremover. Følg med på Facebook siden vår (lenke nedenfor) for å få med dere arragementene som dukker opp.

https://www.facebook.com/groups/furbergen/

Hilsen folka fra FUR.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *