Filmklubb: The Omen

Fagutvalget sin filmklubb inviterer til visning av The Omen (1976) 1. mars kl 1815 i auditorium B på Sydneshaugen skole.

Fagutvalget for religionsvitskap arrangerer filmklubb annakvar måndag for alle religionsstudentar og andre som interesserer seg for religion. Her vil me visa filmar som kan vera interessante for deg som religionsstudent, men fokus er først og fremst på at me skal gjera noko kjekt saman. Etter filmvisningane vert det fagøl på ein av byens serveringsstader. Me håpar å sjå deg der!

Om dagens film, The Omen (saksa frå imdb.com):
«Robert and Katherine Thorn seem to have it all. He is the US Ambassador to Italy and they want for nothing in their lives, except one thing: they do not have children. When Katharine has a stillborn child, Robert is approached by a priest at the hospital who suggest that he take a healthy newborn whose mother has just died in childbirth. Without telling his wife he agrees to to so but after relocating to London, strange events – and the ominous warnings of a priest – lead him to believe that the child he took from that Italian hospital is evil incarnate.»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *