Eksamensfagfest!

Tid: Fredag 11. juni kl 1815
Stad: Sydnesplassen (instituttbygget) rom 209

Semesteret nærmar seg slutten og eksamenane er like om hjørnet for dei fleste av oss. Men etter regn kjem sol, og etter eksamen kjem eksamensfest! Me feirer at eksamen er overstått og sparkar sommarferien i gang med gode vener, god stemning og religionsquiz!

Bring den væska som set deg best i feststemning og bli med på ein kjempekjekk kveld! Etterkvart vil me bevega oss i samla flokk til ein av byens serveringsstader (sannsynlegvis Kvarteret) for å fortsetta festen ut i dei små timar.

Kvar er rom 209 på Sydnesplassen? For dei som har vore på fagfest før: det er der me har hatt festane dette semesteret. For nykommarar: gå inn inngangen til infosenteret til HF og gå opp første trappa til høgre. I andre etasje ligg rom 209. Om du har problem med å finna fram kan du ringja Daniel på tlf 958 49 350 og få vidunderleg verdifull vegleiing.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *