Filmklubb: Gladiatoren

Title: Filmklubb: Gladiatoren
Location: Auditorium B, Sydneshaugen skole
Link out: Click here
Description: Fagutvalget sin filmklubb inviterer til visning av Gladiatoren (2000) 1. februar kl 1815 i auditorium B på Sydneshaugen skole.

Fagutvalget for religionsvitskap arrangerer filmklubb annakvar måndag for alle religionsstudentar og andre som interesserer seg for religion ved UiB. Her vil me visa filmar som kan vera interessante for deg som religionsstudent, men fokus er først og fremst på at me skal gjera noko kjekt saman. Etter filmvisningane vert det fagøl på ein av byens serveringsstader. Me håpar å sjå deg der!

Om dagens film, Gladiatoren (saksa frå imdb.com):
«Maximus is a powerful Roman general, loved by the people and the aging Emperor, Marcus Aurelius. Before his death, the Emperor chooses Maximus to be his heir over his own son, Commodus, and a power struggle leaves Maximus and his family condemned to death. The powerful general is unable to save his family, and his loss of will allows him to get captured and put into the Gladiator games until he dies. The only desire that fuels him now is the chance to rise to the top so that he will be able to look into the eyes of the man who will feel his revenge.»
Start Time: 18:15
Date: 2010-02-01

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *