Norrøn religionsfagfest!

2. februar kl 19, på Sydnesplass 12-13 rom 209, har FUR gleda av å invitera alle religionsstudentar på semesterets første fagfest!

I tillegg til godt lag og konsumering av det du måtte ønskja å ta med deg kan me by på snacks og eit spennande program: Ellen Ryland praktiserer åsatru, og kjem for å fortelja og svara på spørsmål om det.

Om Åsatru, frå Bifrost sine nettsider (bifrost.no): «Moderne åsatru er i hovedsak bygget på de førkristne religiøse tradisjoner her i Norden. Åsatrufellesskapet Bifrost har tatt mål av seg til å samle alle som ønsker å dyrke de gamle norrøne guder og holde den hedenske sed i hevd. Vi har vært registrert som et offisielt trossamfunn i Norge siden 1996, og er en paraplyorganisasjon som samler lag og enkeltmedlemmer fra hele landet.»

Ca kl 22 tek me turen til ein av byens serveringsstader. Vel møtt, anten du er med heile eller deler av kvelden!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *